Blog

Moet ik stoppen met surfen als mijn board lek is?

Ja, als je surfboard lek is, is het over het algemeen een goed idee om te stoppen met surfen en je board te inspecteren. Een lek surfboard kan leiden tot verminderde drijfvermogen en stabiliteit, waardoor het moeilijk wordt om veilig op het water te blijven. Als je doorgaat met surfen terwijl je board lek is, loop je het risico dat het water in het board komt en het drijfvermogen verder afneemt. Hoe langer je door gaat en water in je board laat infiltreren. Hoe meer de schade zal toenemen. 

Lees meer »

Glasweefsel en Carbonweefsel. Wat zijn de verschillen?

Glasvezel en koolstofvezel zijn twee verschillende soorten versterkingsmaterialen die vaak worden gebruikt in combinatie met harsen om composietmaterialen te vormen, zoals die gebruikt worden in de productie van surfboards en andere sportuitrustingen. Hier zijn de belangrijkste verschillen tussen glasweefsel en carbon weefsel:

Lees meer »

Golfsurfen in europa. 10 super bestemmingen!

Welkom in de opwindende wereld van het Europese surfen, waar elke kustlijn een nieuw hoofdstuk in de surfgeschiedenis lijkt te schrijven. Laten we dieper ingaan op enkele van de meest geprezen surfbestemmingen, golfsurfen niet alleen een sport is maar een levensstijl.

Lees meer »