Sup board reparatie

Schade aan je sup board? Bij Breaking Waves zijn we gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van harde & opblaasbare sup boards. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen we ervoor dat jouw sup board weer in perfecte conditie komt, zodat je weer veilig op het water kunt suppen!

“Snelle reparatie en zeer kundig!!”

“Helaas had mijn sup board schade en moest het gerepareerd worden. Ik ben blij met Breaking Waves, want mijn sup is perfect gerepareerd!!” - Marije (5 sterren)

Hard top & Inflatable sups

Harde SUPs bieden stevigheid en topprestaties, terwijl opblaasbare SUPs handig zijn voor transport en opslag. Bij ons worden beide typen gerepareerd, waardoor klanten snel weer het water op kunnen gaan. Of ze nu de voorkeur geven aan de robuustheid van een harde SUP of de draagbaarheid van een opblaasbare SUP, onze service zorgt ervoor dat hun board weer in topconditie verkeert. 

Let op: Alleen opblaasbare sup boards kunnen naar ons worden opgestuurd!

Verzend methode opblaasbare sups

We maken momenteel gebruik van de verzendmethode van Kite Repair voor de verzending van opblaasbare SUP boards. Dit zorgt voor een naadloze ervaring voor klanten, zelfs als ze niet naar onze winkel kunnen komen. Met deze optie kunnen klanten hun beschadigde boards eenvoudig naar ons opsturen voor reparatie, waarbij ze kunnen vertrouwen op dezelfde betrouwbare service die Kite Repair al jaren biedt.

Als je kiest voor verzending. klik dan op de knop hieronder en kies vervolgens voor een wetsuit reparatie.

Waarom klanten kiezen voor Breaking Waves

Het repareren van sup boards vereist specifieke kennis en vaardigheden. Breaking Waves heeft meer dan 10 jaar ervaring in reparatie van alle boards voor op het water, waaronder harde sup boards. Wij repareren uitsluitend harde sup boards en geen opblaasbare. Daarnaast bieden we snelle en efficiënte service door altijd binnen 10 dagen te repareren, want als watersporters begrijpen wij heel goed dat je niet lang wilt wachten op je sup board en zo snel mogelijk het water op wilt!

De voordelen van Breaking Waves

  • Reparatie in 10 dagen
  • De Nr. 1 in board repair
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitstekend beoordeeld

Onze reparatieservices voor sup boards:

  • Reparatie van deuken, krassen en scheuren
  • Professioneel plakken van beschadigde gebieden
  • Reparatie van de-laminatie op het boven of onder deck
  • Waterdichte afwerkingen en verzegelingen
  • Onderhoudsdiensten om de levensduur van je board te verlengen
  • het repareren van opblaasbare sups

Samen werking met Kite repair

"Breaking Waves" en "Kite Repair", gelegen als directe buren van elkaar, slaan de handen ineen om een nieuwe service aan te bieden: het repareren van opblaasbare SUP (Stand-Up Paddle) boards. Deze nabijheid biedt niet alleen gemak voor de klanten, maar creëert ook een synergie tussen de twee bedrijven, waardoor een naadloze samenwerking ontstaat om aan de behoeften van watersporters te voldoen.

Met hun winkels op slechts een steenworp afstand van elkaar, kunnen klanten van Breaking Waves en Kite Repair profiteren van het gemak van één bestemming voor al hun watersportreparatiebehoeften. Of het nu gaat om het herstellen van een beschadigde kite, een gedeukt surfboard of een lekke opblaasbare SUP, klanten kunnen vertrouwen op de expertise en efficiëntie van deze nauw samenwerkende bedrijven.

Door deze unieke samenwerking zijn Breaking Waves en Kite Repair niet alleen toegewijd aan het leveren van hoogwaardige reparatieservices, maar streven ze er ook naar om het proces voor hun klanten zo soepel mogelijk te maken. Met hun gedeelde passie voor watersport en hun nauwe samenwerking beloven ze een ongeëvenaarde ervaring voor alle liefhebbers van de zee en het surfen.

Prijzen

LET OP! iedere 2e, 3e, 4e... reparatie aan hetzelfde board krijgt 50% korting! (exclusief opblaas-sups)

Reparatie Sup-Board Vanaf
Rail reparatie €90 (<5cm)
Grip-pad lijmen €25
De-laminatie €110 (<10cm)
Grip aanbrengen €15
kleur aanmaken €10
UV-Bescherming €10
Scheur <10cm (opblaasbare sup) €60
Ventiel vervangen (opblaasbare sup) €110

Plan je afspraak bij dé supboard reparatie specialist

Gelegen in Hoek van Holland, bedient Breaking Waves sup board liefhebbers vanuit het hele land. Ongeacht waar je vandaan komt, wij zorgen ervoor dat jouw sup board reparatie soepel en vakkundig wordt uitgevoerd.

 

Wacht niet langer en laat jouw sup board herstellen door de experts bij Breaking Waves. Neem vandaag nog contact op en zorg ervoor dat jouw board klaar is voor je volgende avontuur op het water!

 

Breaking Waves is dé specialist in board reparatie voor watersporten

Wij repareren alle boards voor watersporten. Zo staan wij naast sup boards repareren, ook voor je klaar met:

Nog niet overtuigd? Lees hieronder onze reviews van tevreden klanten. Of bekijk hier alle reviews.

 

Perry Nagelkerken:

Vandaag mijn JP Super Lightwind opgehaald, is perfect gerepareerd. Zeer professioneel en kan zeer goed de kleuren mengen. #jp #boardrepair #windsurf #brouwersdam #jpsuperlightwind

Nijs Ruijs:

Voor een tweede keer een ding op m'n longboard bij Breaking Waves laten repareren. Beide keren ontzettend tevreden over het resultaat! Repair is niet terug te vinden!

Bente B:

Mooie reparatie en goede service. Communicatie is zorgzaam en fijn. Je board is in goede handen!

Niek van Duijn:

Zowel mijn windsurf, wing en golfsurfboard laten repareren. De boards zijn zeer professioneel gerepareerd en gelakt. De schade plekken zijn netjes afgewerkt en nagenoeg niet op te merken. Zeer tevreden :-)