Skimboard reparatie

Heeft jouw skimboard last van slijtage, scheuren of andere schade? Bij Breaking Waves begrijpen we hoe cruciaal een goed functionerend skimboard is voor elke skimboarder, van amateur tot professional. Onze gespecialiseerde skimboard reparatieservice zorgt ervoor dat jouw board weer als nieuw is, zodat je zonder zorgen terug naar het water kunt!

Waarom klanten voor ons kiezen

Uitstekend beoordeeld

- Mijn skimboard ziet er beter uit dan ooit tevoren! -

“Na een ongelukkige botsing dacht ik dat mijn skimboard voorgoed verloren was. Dankzij Breaking Waves is het niet alleen hersteld, maar presteert het beter dan ik me kon herinneren. Camiels heeft aandacht voor details en repareert al binnen 10 dagen. Een aanrader!” - J. van Dijk (5 sterren)

De nieuwste technieken

Onze liefde voor watersporten drijft ons om elk skimboard met de grootste zorg en precisie te repareren. Met meer dan 10 jaar ervaring in board reparaties, gebruiken we de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat jouw skimboard terugkeert naar zijn optimale staat.

De voordelen van Breaking Waves

  • Reparatie in 10 dagen
  • De Nr. 1 in board repair
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitstekend beoordeeld

Skimboard beschadigd? Reparatie in 10 dagen

Van het herstellen van scheuren en deuken tot het aanbrengen van een nieuwe afwerking, onze skimboard reparatiediensten zijn uitgebreid. We bieden ook waterdichte verzegelingen aan om toekomstige schade te voorkomen. Ons doel is niet alleen om je skimboard te repareren maar ook om zijn levensduur te verlengen

Prijzen

LET OP! iedere 2e, 3e, 4e... reparatie aan hetzelfde board krijgt 50% korting!

Reparatie skimboard Vanaf
Rail reparatie €80
Insert vervangen €75
Grip-pad lijmen €25
kleur aanmaken €10
UV-Bescherming €10

Plan je afspraak bij dé skimboard reparatie specialist

Gelegen in Hoek van Holland, is Breaking Waves gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in Nederland. Of je nu uit Rotterdam, Den Haag, of elders komt, wij zorgen ervoor dat je skimboard reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Ervaar de topkwaliteit van Breaking Waves zelf en neem vandaag nog contact op om jouw skimboard te laten herleven!

Breaking Waves is dé specialist in board reparatie voor watersporten

Wij repareren alle boards voor watersporten. Zo staan wij naast skimboards repareren, ook voor je klaar met:

Nog niet overtuigd? Lees hieronder onze reviews van tevreden klanten. Of bekijk hier alle reviews.

Perry Nagelkerken:

Vandaag mijn JP Super Lightwind opgehaald, is perfect gerepareerd. Zeer professioneel en kan zeer goed de kleuren mengen. #jp #boardrepair #windsurf #brouwersdam #jpsuperlightwind

Nijs Ruijs:

Voor een tweede keer een ding op m'n longboard bij Breaking Waves laten repareren. Beide keren ontzettend tevreden over het resultaat! Repair is niet terug te vinden!

Bente B:

Mooie reparatie en goede service. Communicatie is zorgzaam en fijn. Je board is in goede handen!

Niek van Duijn:

Zowel mijn windsurf, wing en golfsurfboard laten repareren. De boards zijn zeer professioneel gerepareerd en gelakt. De schade plekken zijn netjes afgewerkt en nagenoeg niet op te merken. Zeer tevreden :-)