Camiel – Oprichter van Breaking Waves

Camiel is de drijvende kracht achter Breaking Waves, een toonaangevend reparatiebedrijf voor surfboards. Met een liefde voor de oceaan en een passie voor vakmanschap, heeft hij Breaking Waves opgericht als een toevluchtsoord voor surfers die hun beschadigde boards willen herstellen. Zijn visie en toewijding hebben van Breaking Waves een symbool van vertrouwen en uitmuntendheid gemaakt in de surfwereld.

Berend - Frees Master

Berend is een meester in het in frezen van vinboxen en inserts voor surfboards. Met zijn ongeëvenaarde precisie en liefde voor het ambacht, zorgt hij voor perfect passende vinboxen die essentieel zijn voor de prestaties van elk surfboard. Berend's expertise en toewijding maken hem een onmisbare kracht in de surfwereld.

Mees - SUP Guru

Mees levert hoogwaardige reparaties aan opblaasbare stand-up paddleboards (SUP) voor avonturiers wereldwijd. Met zijn expertise en toewijding zorgt Mees voor duurzame reparaties die de tand des tijds doorstaan. Zijn passie voor SUP maakt hem een ware legende in de industrie.

Chloë - Office Ninja

Chloë is de geheime kracht achter Breaking Waves. Met haar behendige vaardigheden houdt ze de administratie soepel draaiende, terwijl ze het team ondersteunt met een geweldige efficiëntie. Haar onfeilbare toewijding maakt haar een waardevolle aanvulling op het team.