Foilboard reparatie

Is jouw foilboard beschadigd of kapot? Of het nu gaat om een kite foilboard of een ander type foilboard, schade kan de prestaties ernstig beïnvloeden. Breaking Waves staat voor je klaar met professionele foilboard reparatieservices. Wij repareren jouw foilboard binnen 10 dagen, zodat je snel weer het water op kunt met een board dat voelt als nieuw.

“Mijn foilboard is weer als nieuw!”

“Breaking Waves heeft mijn foilboard gerepareerd na een flinke crash. Ik was verbaasd over de kwaliteit van de reparatie; mijn board voelt weer helemaal als nieuw. De service was snel en professioneel - echt een aanrader voor iedereen met foilboard schade.” - Eva (5 sterren)

Jouw vertrouwde foilboard reparatiespecialist

Bij Breaking Waves begrijpen we de unieke uitdagingen die komen kijken bij het repareren van foilboards. Onze passie voor watersport en jarenlange ervaring in boardreparaties stellen ons in staat om hoogwaardige reparaties uit te voeren. Van plotselinge schade tot structureel onderhoud, we zorgen ervoor dat jouw foilboard weer in topconditie is.

De voordelen van Breaking Waves

  • Reparatie in 10 dagen
  • De Nr. 1 in board repair
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitstekend beoordeeld

Breaking Waves is gespecialiseerd in alle soorten foilboard reparaties. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken en maken jouw foilboard weer als nieuw! Bovendien hanteren we een snelle service en repareren we alle foilboards binnen 10 dagen, want wij begrijpen dat je snel weer het water op wilt.

Foilboard schades

Foilboards kunnen op verschillende manieren beschadigd raken, van oppervlakkige krassen tot diepe scheuren. We behandelen een breed scala aan problemen, waaronder:

  • Dek- en bodemschade
  • Scheuren en breuken
  • Reparatie van de-laminatie op het boven of onder deck
  • Waterinfiltratie reparaties
  • Onderhoud

Prijzen

LET OP! iedere 2e, 3e, 4e... reparatie aan hetzelfde board krijgt 50% korting!

Reparatie Foilboard Vanaf
Rail reparatie €90 (<5cm)
Grip-pad lijmen €25
De-laminatie €110 (<10cm)
Grip aanbrengen €15
kleur aanmaken €10
UV-Bescherming €10

Plan je afspraak bij dé foilboard reparatie specialist

Gelegen in Hoek van Holland, staat Breaking Waves klaar voor alle foilboarders in Nederland. Of je nu uit Rotterdam, Den Haag, of ergens anders komt, wij zorgen ervoor dat jouw foilboard reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Breaking Waves. Laat ons je helpen om jouw foilboard weer in perfecte staat te brengen!

Breaking Waves is dé specialist in board reparatie voor watersporten

Wij repareren alle boards voor watersporten. Zo staan wij naast foilboards repareren, ook voor je klaar met:

Nog niet overtuigd? Lees hieronder onze reviews van tevreden klanten. Of bekijk hier alle reviews.

Perry Nagelkerken:

Vandaag mijn JP Super Lightwind opgehaald, is perfect gerepareerd. Zeer professioneel en kan zeer goed de kleuren mengen. #jp #boardrepair #windsurf #brouwersdam #jpsuperlightwind

Nijs Ruijs:

Voor een tweede keer een ding op m'n longboard bij Breaking Waves laten repareren. Beide keren ontzettend tevreden over het resultaat! Repair is niet terug te vinden!

Bente B:

Mooie reparatie en goede service. Communicatie is zorgzaam en fijn. Je board is in goede handen!

Niek van Duijn:

Zowel mijn windsurf, wing en golfsurfboard laten repareren. De boards zijn zeer professioneel gerepareerd en gelakt. De schade plekken zijn netjes afgewerkt en nagenoeg niet op te merken. Zeer tevreden :-)