Surfboard reparatie

Golven trotseren vereist niet alleen durf, maar ook een surfboard in topconditie! Bij Breaking Waves begrijpen we de waarde van een perfect functionerend golfsurfboard, of het nu gaat om een epoxy surfboard of een traditionele plank. Met meer dan 10 jaar ervaring in surfplank reparatie staat Breaking Waves voor je klaar om elke vorm van board schade - van een kleine scheur in je surfplank tot uitgebreide reparaties - vakkundig te herstellen.

Dé Nr. 1 in surfboard reparatie

"Erg goed geholpen met de reparatie van een surfboard van mijn zoon. Mooi gemaakt en goede communicatie. Ik ben erg blij dat er een vakkundige surfboard reparateur is in Hoek van Holland. Met twee fanatiek surfende zonen komt dat goed van pas. We komen hier zeker terug" - Rijn (5 sterren)

 

Werkwijze

Preparatie

surfboard surfplank fish tail nose ding schade reparatie repair epoxy glasweefsel glasfiber filler

Epoxy filler

surfboard surfplank fish tail nose ding schade reparatie repair epoxy glasweefsel glasfiber filler

Glasweefsel&Hotcoat

surfboard surfplank fish tail nose ding schade reparatie repair epoxy glasweefsel glasfiber filler

Paint-job

surfboard surfplank fish tail nose ding schade reparatie repair epoxy glasweefsel glasfiber filler

Jouw surfboard reparatie specialist

Bij Breaking Waves zijn we zelf fanatiek watersporters en enorme liefhebbers van alle board sporten, met name golfsurfen! Hierdoor begrijpen wij als geen ander de passie die jij ook hebt! De dynamiek en structuur van surfboards kennen voor ons geen geheim, waardoor wij de beste kwaliteit reparatieservices aan kunnen bieden.

Surfers door het hele land laten hun surfboard repareren door Breaking Waves. Met jarenlange ervaring in zowel epoxy als traditionele surfboard reparaties, kunnen we elk probleem aan en iedere surfplank repareren als nieuw. Bovendien hanteren wij de snelste reparatieservice met slechts 10 dagen reparatietijd, zodat jij weer zo snel mogelijk het water op kunt met je gerepareerde surfplank!

De voordelen van Breaking Waves

  • Reparatie in 10 dagen
  • De Nr. 1 in board repair
  • 10+ jaar ervaring
  • Uitstekend beoordeeld

Onze surfboard reparatie diensten

Van het repareren van een scheur in je surfplank tot het volledig herstellen van een kapotte surfplank, onze diensten omvatten:

Scheur- en deukreparaties: precieze reparatie van alle soorten schade, inclusief waterinfiltratie
Epoxy reparatie: specialistische kennis in epoxy surfboard reparaties, waarbij we zorgen voor een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk resultaat
Restauratie: breng je waardevolle surfplank terug naar zijn oorspronkelijke glorie met onze uitgebreide restauratiediensten.
Preventief en structureel onderhoud: advies en behandelingen om je surfboard in de beste conditie te houden.

Prijzen

LET OP! iedere 2e, 3e, 4e... reparatie aan hetzelfde board krijgt 50% korting!

Reparatie Vanaf
Railding foamfix € 45 (<5cm)
Finbox verstevigen € 65
Finbox installeren € 95
(af)gebroken neus € 130
kleur aanmaken €10
UV-Bescherming €10

Plan je afspraak bij dé surfboard reparatie specialist

Gelegen in Hoek van Holland, is Breaking Waves gemakkelijk bereikbaar voor surfers uit heel Nederland. Of je nu lokale golven trotseert aan de Nederlandse kust of je voorbereidt op je volgende surftrip naar Frankrijk, wij zorgen ervoor dat je surfboard in optimale conditie is, zodat jij onbezorgd op de hoogste golven kunt surfen!

Mis geen enkele golf meer door een beschadigd board. Neem vandaag nog contact op met Breaking Waves voor een professionele en betrouwbare surfboard reparatie en laat ons je helpen om je surfavonturen voort te zetten met een board dat voelt als nieuw!

Breaking Waves is dé specialist in board reparatie voor watersporten

Wij repareren alle boards voor watersporten. Zo staan wij naast surfboards repareren, ook voor je klaar met:

Nog niet overtuigd? Lees hieronder onze reviews van tevreden klanten. Of bekijk hier alle reviews.

 

Perry Nagelkerken:

Vandaag mijn JP Super Lightwind opgehaald, is perfect gerepareerd. Zeer professioneel en kan zeer goed de kleuren mengen. #jp #boardrepair #windsurf #brouwersdam #jpsuperlightwind

Nijs Ruijs:

Voor een tweede keer een ding op m'n longboard bij Breaking Waves laten repareren. Beide keren ontzettend tevreden over het resultaat! Repair is niet terug te vinden!

Bente B:

Mooie reparatie en goede service. Communicatie is zorgzaam en fijn. Je board is in goede handen!

Niek van Duijn:

Zowel mijn windsurf, wing en golfsurfboard laten repareren. De boards zijn zeer professioneel gerepareerd en gelakt. De schade plekken zijn netjes afgewerkt en nagenoeg niet op te merken. Zeer tevreden :-)