Resultaten archief

Met trots presenteren we hier een glimp van onze reparatiewerkzaamheden. Onze deskundige vakmensen combineren jarenlange ervaring met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen om elk surfboard terug te brengen naar zijn oorspronkelijke glorie - of zelfs beter.

Of het nu gaat om kleine deuken, scheuren of ernstigere schade, wij bij Breaking Waves staan klaar om uw geliefde surfboard weer in topconditie te brengen, zodat u snel weer kunt genieten van die eindeloze rit op de golven.

Blader door onze galerij van resultaten en zie zelf hoe wij bij Breaking Waves zorgen voor de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek, zodat uw surfervaring altijd op zijn best is. We kijken ernaar uit om uw vertrouwde partner te zijn op uw watersport avonturen

Perry Nagelkerken:

Vandaag mijn JP Super Lightwind opgehaald, is perfect gerepareerd. Zeer professioneel en kan zeer goed de kleuren mengen. #jp #boardrepair #windsurf #brouwersdam #jpsuperlightwind

Nijs Ruijs:

Voor een tweede keer een ding op m'n longboard bij Breaking Waves laten repareren. Beide keren ontzettend tevreden over het resultaat! Repair is niet terug te vinden!

Bente B:

Mooie reparatie en goede service. Communicatie is zorgzaam en fijn. Je board is in goede handen!

Niek van Duijn:

Zowel mijn windsurf, wing en golfsurfboard laten repareren. De boards zijn zeer professioneel gerepareerd en gelakt. De schade plekken zijn netjes afgewerkt en nagenoeg niet op te merken. Zeer tevreden :-)